На всеукраїнському конкурсі талантів перемогли діти Дніпропетровщини

25 Травня 2017 16:48

 

Валерія Егіазарова та Іван Іванов перемогли на конкурсі для прийомних сімей «Ключі від сімейного щастя». Вони стали кращими з більш, ніж 70-ти учасників, повідомили в службі у справах дітей ОДА.

Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Цей конкурс покликаний ще раз підкреслити: дитина повинна виховуватися в сім’ї. Він наочно демонструє, як вихованець дитбудинку розквітає, опинившись в сім’ї, як проявляються його таланти і здібності », – розповіли в службі у справах дітей ОДА.

Десятирічна Валерія Егіазарова з міста Синельникове, яка виховується в прийомній сім’ї Галкіна, перемогла в номінації «танці». Кращим серед конкурсантів у номінації «цирковий артист» став вихованець сім’ї Кузьмичова Іван Іванов з Кривого Рогу.

Цього року всеукраїнський конкурс «Ключі від сімейного щастя» проводиться вже втретє. У ньому взяли участь понад сімдесят конкурсантів – дітей з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу. Щоб приєднатися до нього, потрібно було передати відео творчих досягнень дитини на сайт конкурсу.

Переможців визначили за допомогою електронного голосування. Вони отримали призи – планшети і екскурсію на острів Хортиця.