У Дніпрі затримали чоловіка, який розбещував хлопчиків

25 Травня 2017 16:53

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який розбещував неповнолітніх хлопців. Розбещувач влаштував порностудію в орендованій квартирі, куди до нього приходили хлопці. За грошову винагороду він вступав з ними в статеві стосунки. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

У понеділок, 22 травня, поліцейські Чечелівське відділення поліції отримали інформацію, що неповнолітні хлопці протягом двох місяців вступають в статеві стосунки з дорослим чоловіком. Розбещувач встановлений – ним виявився раніше не судимий житель Дніпропетровської області 36 років.

«Чоловік знайомився з хлопцями і пропонував їм заробити грошей. Коли діти погоджувалися, він запрошував їх до квартири, в якій була влаштована порностудія, де і вступав з ними в статеві стосунки. Хлопці добровільно приходили до збоченця додому. Після інтимних відносин він платив кожному приблизно по 100 грн. Неповнолітні діти неодноразово зустрічалися зі збоченцем, після чого пропонували своїм друзям таким «легким» способом заробити грошей. Всіх своїх  статевих жертв збоченець називав «котиками». При проведенні обшуку в квартирі зловмисника поліцейські вилучили відеокамери, комп’ютери з фотографіями неповнолітніх,  нижню білизну, інтимні предмети, подушку із зображенням кота і мобільний телефон, в якому зберігалися номера хлопців », – розповів в. о. начальника Чечелівське відділення поліції підполковник поліції Олег Квасков.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В даний час йому обрано запобіжний захід – утримання під вартою. За скоєння даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.