Доба в АТО: один військовий загинув, троє поранені

17 Червня 2017 12:45

112 канал

Упродовж доби, 16 червня, бойовики 67 разів обстріляли сили АТО, через що один український воїн загинув, ще троє зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку зі 120-мм мінометів окупанти обстрілювали укріплення ЗСУ поблизу Богданівки, з 82-мм мінометів били неподалік Красногорівки, упродовж дня неодноразово гатили з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів по опорних пунктах в районі Широкиного, Водяного, Павлополя, Чермалика, Талаківки та Новотроїцького.

Загалом на цій частині фронту нараховано 21 порушення режиму припинення вогню.

На донецькому напрямку зафіксовано 17 обстрілів з боку проросійських терористів. По позиціях сил АТО у передмісті Авдіївки загарбники вдень і вночі вели щільний вогонь з танків, мінометів різних калібрів та менш потужної зброї.

Із настанням сутінок окупанти інтенсивно обстрілювали з мінометів укріплення в районі Верхньоторецького, Новгородського, Луганського та західніше Троїцького. Вдень з гранатометів різних модифікацій вели вогонь в районі Пісків, а поблизу Опитного ввечері стріляв ворожий снайпер.

На луганському напрямку зафіксовано найбільше збройних провокацій – 29 обстрілів. Ситуація загострилася в районі Бахмутської траси – бойовики обстрілювали з мінометів, танків, гранатометів та стрілецької зброї опорні пункти поблизу Новотошківського та Кримського.

Кілька разів із мінометів, БМП та піхотного озброєння терористи стріляли по бійцях АТО неподалік Новоолександрівки. Стрілецьку зброю та гранатомети окупанти активно застосовували поблизу Станиці Луганської, Донця, Троїцького, Новозванівки та Жовтого.