У Дніпрі запрошують на акцію з обміну книжками

5 Липня 2017 12:09

У суботу в Дніпрі на Катеринославському бульварі відбудеться акція “Книги, що нас змінюють”. 

Про це йдеться на сторінці заходу в Facebook.

Організатори запевняють, що акція не тільки надасть можливість жителям та гостям міста обмінятися книжками, а і допоможе кожному згадати, яку роль зіграла література в його житті.

«Формат проведення традиційний – «вільний обмін», який цього разу пожвавиться додатковою обставиною – обміном улюбленими та значущими для учасників книжками», – розповіли волонтери. .

Тема заходу – «Книги, що нас змінюють». Вона спрямована на руйнуввання стереотипу, згідно з яким, читачі готові ділитися із випадковими колегами по захопленню лише тою літературою, яку вважають не вартою домашньої бібліотеки або нецікавою.

«Акція – це соціальний експеримент, який покликаний продемонструвати потенціал буккросингів у обміні цінним літературним досвідом», – зазначають організатори.

Відповідно до формату, учасників не обмежують у виборі літератури для обмінів, а лише радять їм підійти до по​​​​​​шуку книги, виходячи з теми акції.

Під час заходу учасники отримають стікери та шанс написати листа до читача, а також поділитися цитатою з улюбленого твору.

Bookcrossing проходитиме з 11:00 до 17:00 години.

Учасники можуть зареєструватися за посиланням. З питань партнерства чи участі в акції можна звертатись  за номером: +38 050 5144727.

За матеріалами: Дніпроград.