На Дніпропетровщині вагони зійшли з рейок

28 Липня 2017 15:03

Сьогодні, 28 липня, о 00:56 на станції Синельникове-2 Придніпровської залізниці зійшли з рейок 5 вагонів, навантажених листовим металом. Вагони в складі вантажного поїзда слідували зі станції Волноваха на станцію Нижньодніпровськ-Вузол. В результаті інциденту закрита для руху поїздів ділянку Нижньодніпровськ-Вузол – Синельникове-2. Ряд пасажирських поїздів і електропоїздів південного і східного напрямів курсують за зміненим маршрутом – через станції Новомосковськ і Павлоград. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

 

Зокрема, змінили маршрут прямування такі пасажирські поїзди: № 84 «Київ – Маріуполь», № 104 «Київ – Маріуполь», № 12 «Київ – Новоолексіївка», № 228 «Київ – Бердянськ», № 88 «Ковель – Новоолексіївка», № 188 «Львів – Бердянськ», № 796 «Дніпро – Харків», № 282 «Київ – Генічеськ», № 80 «Київ – Новоолексіївка». Уже прибули на кінцеву станцію поїзда № 92 «Одеса – Костянтинівка» з затримкою на 47 хвилин, № 189 «Генічеськ – Дніпро» з затримкою на 1 годину 52 хвилин.

 

Крім цього, направляються зміненим маршрутом і затримуються в дорозі 5 приміських електропоїздів.

 

За інформацією прес-служби, через зміну маршруту пасажирські потяги затримуються в дорозі від 1 до 3 годин. ВУкрзалізніці просять вибачення у пасажирів за незручності і радять їм уважно слухати оголошення на станціях і вокзалах про прибуття та відправлення поїздів, уточнювати інформацію в касах.

 

Для підняття вагонів на рейки залізничники задіяли відбудовні поїзди станцій Нижньодніпровськ-Вузол та Синельникове-1. Вже підняли 2 вагона, роботи тривають.

 

На місці події працює комісія Укрзалізниці та регіональної філії Придніпровська залізниця, яка розслідуватиме причини сходження вагонів.