Пам’ятаємо загиблих в Іловайську

29 Серпня 2017 22:19

Сьогодні у всіх куточках України відбулися акції пам’яті загиблих в Іловайську захисників нашої держави.
За підтвердженими даними військової прокуратури, в «Іловайському котлі» загинуло 366 воїнів, 429 дістали поранення, 128 потрапили в полон, 158 пропали безвісти. Не минуло горе і П»ятихатький район на Дніпропетровщині, де теж втратили своїх Героїв.
У м. П’ятихатки пройшов мітинг-реквієм, приурочений до третьої річниці Іловайської трагедії. У заході взяли участь депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО “Батьківщина” Гілал Ісаєв, керівництво райдержадміністрації, районної та міської рад, представники духовенства.
Згадати Героїв, які віддали свої життя у боях під час «Іловайського котла» прийшли рідні та близькі загиблих, ветерани АТО, волонтери й активісти, мешканці П’ятихаток.
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять бійців, які так і не вийшли з Іловайського коридору смерті. Люди прийшли з квітами та лампадками, пройшли ходою центральною вулицею П’ятихаток, щоб віддати шану героям.
Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих бійців, помолилися за упокій їхніх душ, а також поклали квіти до фото героїв на Алеї Cлави.

Віра Касьянова