Фестиваль сім’ї в Кам’янському

27 Вересня 2017 11:24

В Кам’янському, на площі Петра Калнишевського, вперше відбулося велике свято – «Фестиваль сім’ї». Фестиваль пройшов за підтримки радника міського голови з питань взаємодії з громадськістю Руслана Бондаренко і Всеукраїнської благодійної організації «Новий час».

Гостей свята вітали депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО “Батьківщина” Олена Плахотнік і секретар Кам’янської міськради Олександр Залевський.

Відвідувачі могли насолодитися танцювальною флешмобом, яскравими акробатичними номерами, танцями, взяти участь в конкурсах. Також на площі працювала фотозоні і перукарня. Дітвору чекали аніматори, можливість зробити боді-арт, заплести модні коси. Родзинкою фестивалю стали виступи відомої української співачки Оксамити і реп-групи «ПР-42». А ті, хто прийшов на свято зі свідоцтвом про шлюб, отримали подарунки.

Ще одним приємним подарунком для кам’янчан став торт від депутата Олени Плахотнік.

«Родина – це те середовище, де можна себе відчути цілком щасливим, це той острівець, де панує добро, любов, тепло, повага та взаєморозуміння. Родина – найцінніше, що є у кожного з нас. І сьогодні я хочу подякувати раднику міського голови Руслану Бондаренко та благодійній організації «Новий час» за те, що вони подарували кам’янчанам таке велике свято, яке дало нам можливість зупинитися і звернути увагу на свою родину, на наших рідних і близьких, та подарувати їм своє тепло і любов. Батьківщина – це наша велика родина. Нехай всім вам щастить!» – зазначила Олена Плахотнік.

За матеріалами http://kstati.dp.ua

Джерело: http://kstati.dp.ua