Виставка Дніпровської художньої школи № 2

23 Січня 2018 18:09

Незабаром, 25 січня (четвер) о 16:00 в виставковому залі Дніпропетровського художнього музею відбудеться відкриття виставки робіт викладачів та учнів Дніпровської художньої школи № 2 «Вчителі та учні».
Виставка «Вчителі та учні» спрямована на підтримку обдарованих дітей, стимулювання творчої активності, створення умов самовираження юних художників. Метою виставки є бажання показати спадкоємність традицій Дніпровської художньої школи шляхом об’єднання в одній експозиції робіт вчителів та їх учнів.

Цей показ продемонструє 30-річчя наполегливої праці викладачів, творчих досягнень учнів і загальних мрій про краще майбутнє містян. Виставка, крім своєї культурної творчої місії, покликана донести до глядача прагнення дітей України, їх мрії жити в єдиній і щасливій країні.

Будуть представлені роботи художників різних поколінь в різних техніках декоративно-прикладного мистецтва, живопису та графіки. А декоративні композиції виконані з елементами традиційного мистецтва розпису, батика і вишивки. Близько 100 робіт буде експонуватися в залах музею.

Яскравим доповненням виставки стане музичний супровід у виконанні учнів ДДМШ №17 (керівник – Добровольська Л.І.).

Експозиція буде працювати до 18 лютого 2018 з 10:00 до 17:30 за адресою: вул. Шевченка, 21.