Через негоду у Дніпрі можуть оголосити додаткові вихідні

19 Березня 2018 15:13

Паралізований рух громадського транспорту, призупинена робота міжміських маршрутів, затори – Дніпро опинився в епіцентрі снігового циклону. Внаслідок негоди лише протягом доби у місті випала двомісячна норма снігу, висота снігового покриву близько півметра.
В місті склалася досить складна ситуація, адже за останню добу в Дніпрі випала двомісячна норма снігу. Висота снігового покриву сягає від 45 до 68 сантиметрів. На даний момент в місті працює 161 одиниця техніки. Погода вночі різко погіршилася, тому весь сніг, який ми прибрали з доріг, вітром здуло назад на проїжджу частину. Комунальники працюють в три зміни. Окрім того, до ліквідації стихії долучилися й інші комунальні підприємства, які мають спеціалізовану техніку.

Окрім того, через погіршення погодних умов у Дніпрі можуть запровадити додаткові вихідні. В першу чергу це торкнеться шкільних закладів та державних установ.  Було  проведено  засідання комісії штабу, де взяли участь і рятувальники, і поліціянти, і голови департаментів, на ньому було вирішено рекомендувати очільнику міста оголосити канікули в шкільних закладах вже від завтра, 20 березня, тобто раніше на 4 дні ніж планувалися весняні канікули. А також зробити вихідними днями вівторок і середу (20 та 21 березня) для працівників бюджетних установ, крім водоканалів, тепломереж, дошкільних закладів та лікарень.

20 та 21 березня у Дніпрі очікується чимала кількість опадів, за прогнозами синоптиків – двомісячна норма снігу. Тому у всьому регіоні прогнозують сильні опади, шквальний вітер, налипання мокрого снігу та істотне похолодання.

Джерело: Dniprograd.org.