Росія тепер становить загрозу не лише для України, а й для ЄС

18 Квітня 2018 19:41
 РФ стала ще більш радикальною та небезпечною після нещодавніх президентських виборів
«Нас там нет» шириться Європою: Росія тепер становить загрозу не лише для України, а й для ЄС
Останні події, такі як справа про отруєння Скрипалів у Британії та хімічна атака в Сирії, є свідченням того, що Росія стає небезпечною не лише для України, а й для усієї Європи. 
Ми переживаємо цікаві часи, коли Росія знаходиться в центрі уваги з випадком у Солсбері та напругою у зв’язку з хімічною газовою атакою в Сирії. Якщо хтось і знає росіян добре, то це звичайно українці.

Росія є радикальною та небезпечною, особливо після так званих виборів. Ані Україна, ані ЄС не визнали вибори, які проводилися в окупованому Криму.

24tv.ua

Якщо прослідкувати  за усією історією Росії, вона завжди про сильного лідера, царя,сильного зовнішньо, тому нема необхідності пояснювати чому країна є настільки економічно слабкою.

І інцидент у Солсбері, і атака в Сирії, і присутність РФ на сході України є демонстрацією того, що нічого не змінюється і що ситуація лише погіршується.

Якщо раніше проблема була в України, зараз проблема є у всього світу, і особливо у Європи. Тому що вираз «нас там нет» починає поширюватися й на європейські країни.

В діях Росії не варто шукати логіки, адже РФ провадить гібридну війну, і суперникам не обов’язково розуміти мотиви дій свого ворога.

Джерело: MIND UA