У США закликали до підсилювання санкцій проти Російської Федерації після зустрічі Трампа з Путіним

17 Липня 2018 13:56

Посилення санкцій проти росії після зустрічі с Трампом :Getty Images/Global Images Ukraine

Лідер Демократичної партії у Сенаті США Чак Шумер закликав до посилення санкцій проти Москви після саміту американського президента Дональда Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним у Гельсінкі.

Про це він заявив на брифінгу у понеділок.

«Лідер Демократичної партії у Сенаті США Чак Шумер закликав дві основні партії докласти зусиль у питанні щодо посилення санкцій проти Москви після саміту американського президента Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним у Гельсінкі у понеділок», – йдеться у повідомленні.

Він також закликав колег з Республіканської партії запросити для надання свідчень у Конгресі членів команди з питань національної безпеки, які супроводжували Трампа під час саміту.

Як повідомлялося, у понеділок, 16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook :
facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


Джерело: zik.ua