«Дніпровські ролери» запрошують жителів міста на турнір з хокею

20 Липня 2018 10:19
 «Дніпровські ролери» запрошують жителів міста на турнір з хокею

Цими вихідними, 21-22 липня, у Дніпрі відбудеться турнір з хокею на роликах, в якому позмагаються шість команд з усієї України. Про особливості проведення повідомляє кореспондент Дніпрограда зі слів організаторів турніру.

Головний організатор Євген Холод розповів, що у турнірі візьмуть участь дві команди з Києва, команда з Харкова, Кривого Рогу, Одеси, а також з Дніпра. Серед «Дніпровських ролерів» немає професійних гравців, лише декілька осіб мають досвід гри в хокей на льоду.

«Першого дня ігри проходитимуть по круговій системі, щоб всі команди зіграли одна з одною. Таким чином відбудеться максимальна кількість ігор. Другого дня відбудуться фінальні змагання, відповідно до турнірної таблиці. По завершенню відбудеться церемонія нагородження переможців», – зазначив Євген Холод.

Турнір пройде на ролердромі Bombastik, який розташований на 6 поверсі ТРЦ «Приозерний» за адресою: вулиця Боброва, 1 (перехрестя Шмідта і Боброва). Відкриття відбудеться у суботу о 9:00. Перша гра розпочнеться о 9:30. Для глядачів вхід вільний.

Зі слів організаторів, тренування у Дніпрі проходять лише на ролердромі Bombastik – єдиному місці, пристосованому для хокею на роликах. Також всі, хто бажає долучитися до команди можуть прийти безпосередньо на тренування. Крім того, для перших занять необов’язково мати власне спорядження, все необхідне можна орендувати.

Нагадаємо, що 12 січня у Дніпрі відбувся ІV етап чемпіонату України з хокею серед жінок сезону 2017-2018. Дніпро вдруге приймав хокеїсток з усієї України.

Джерело: Дніпроград