11 серпня у Дніпрі відбудеться Кубок зі стрітболу

2 Серпня 2018 18:02

 

Кубок Молодіжної ради Дніпра зі стрітболу відбудеться 11 серпня.

11 серпня на спортивному майданчику в парку ім. Лазаря Глоби в Дніпрі відбудеться перший Кубок Молодіжної ради Дніпра зі стрітболу.

Прийняти в ньому участь запрошують молодь міста.

Аматорський турнір пройде серед команд-представників вищих навчальних закладів, громадських організацій і всіх бажаючих віком від 16 до 35 років. Глядачів і гравців очікує концертна програма та зустріч з відомими спортсменами.Переможці та учасники турніру отримають призи та заохочення.

Молодіжна рада приготувала для гравців і уболівальників сюрприз – змагання відвідають представники баскетбольного клубу “Дніпро”, які нещодавно, в березні, в третій раз завоювали Кубок України. У них є багато значних нагород, одна з яких – “Кращі спортивні досягнення Дніпра”. Поспілкуватися з кумирами зможуть всі бажаючі.

Початок – о 10:00. Реєстрація для участі – за посиланням .

Стритбо́л (від англ. street «вулиця» і англ. ball «м’яч») — спортивна командна гра з м’ячем. Баскетбол 3х3.

Стритбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Кількість гравців команди може змінюватись. Зазвичай в командах по 3 гравці (класичний стритбол).

Гра може відбуватись протягом домовленого часу або до моменту, коли одна з команд досягне домовленої кількості очок.

Гра може проходити «на одне кільце» (при цьому команда перед забиванням м’яча в кільце мусить «вивести» його за триочкову лінію).

Невіддільною частиною стритболу, що вирізняє її від баскетболу, є заохочуване виконання трюків з м’ячем під час гри та різноманітних слем-данків (slam dunk). Іншою особливістю стритболу є можливість «грубої» гри, тобто використання деяких силових прийомів та відволікальних маневрів для проходу до кільця суперника.

 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook щоб знати більше!

facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


 

#новини #Дніпро #Україна #Ukraine