З початку року в Дніпрі встановлено майже 2,5 тис. Дорожніх знаків і 4 світлофора

4 Серпня 2018 10:21

світлофор дніпро

У 2018 році у Дніпрі встановили  майже 2,5 тис. дорожніх знаків і 4 світлофора.

В.о. директора комунального підприємства «Днепродорсервіс» ДМР3 Дмитро Герасимов повідомив, що з початку року в Дніпрі встановлено майже 2,5 тис. дорожніх знаків і 4 світлофора.

Про це він повідомив на прес-конференції в ІА «МОСТ-ДНІПРО».

«Безпосереднім виконавцем робіт по встановленню та обслуговуванню пристроїв регулювання дорожнього руху на вулицях Дніпра, а саме дорожніх знаків, дорожньої розмітки та світлофорних об’єктів є комунальне підприємство« Днепродорсервіс ».

У місті налічується близько 2 тис. Вулиць, на яких встановлено близько 9204 од. дорожніх знаків. У поточному році встановлено та замінено 2463 од. дорожніх знаків.

У 2018 році горизонтальна дорожня розмітка наносилася як фарбою, так і холодним пластиком. Цього року холодним пластиком дорожня розмітка нанесена на вул. Космічна, пр. А. Поля, вул. А. Фабра, вул. Ю. Словацького, вул. 6-ї стрілецької дивізії, пл. Троїцька, пр. Слобожанський (ділянка від пр. Мануйлівська до вул. Калинова) загальною протяжністю близько 70 км. Фарбою нанесена дорожня розмітка протяжністю понад 474 км.

Крім цього, в цьому році вперше використали нанесення дорожньої розмітки з зображенням знака 1.32 «Пішохідний перехід». Зображення було нанесено пластиком на 9 пішохідних переходах: Набережна заводська – Кайдацький міст; вул. Космічна – обласна дитяча лікарня; вул. Старокозацький, 52 (дитячий майданчик); вул. Старокозацький (вхід в парк Глоби); вул. Воскресенська – Театральний бульвар; вул. Магдебурзького права – вул.Харківська.

На сьогоднішній день в Дніпрі налічується 1 395 пішохідних переходів, 451 з яких встановлено біля 153 загальноосвітніх шкіл. Оновлення дорожньої розмітки, яка позначає пішохідні переходи, заплановано здійснити до 1 вересня », – повідомив він.

Дмитро Герасимов зазначив, що також на обліку підприємства перебуває 204 світлофорних об’єкти, серед них світлодіодних – 132, лампових – 72.

«У цьому році плануємо встановити шість світлофорних об’єкти. На сьогоднішній день вже побудовано п’ять, чотири з них – введені в експлуатацію », – зазначив він.

 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook щоб знати більше!

facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


 

#новини #Дніпро #Україна #Ukraine

 

Джерело: МОСТ Днепр