Парк, майже за 3 мільярди починають будувати в Дніпрі

24 Серпня 2018 11:09

парк инноваций в днепре

У Дніпрі буде побудований індустріальний парк «Innovation Forpost», вартість якого складе 2,8 мільярда гривень.

За повідомленням Strou.net, парк площею 61 гектар почнуть будувати найближчим часом. Процедури оформлення вже завершені. Будівництво триватиме п’ять років. Майже 10% від всієї суми інвестицій складуть кошти з міського бюджету, приблизно стільки ж – держкошти. Залишок інвестицій забезпечать приватні інвестори і керуюча компанія-власник.


зображення: lawyers.ua

Парк буде розміщений в 4-х кілометрах від центру Дніпра, на землях, які раніше належали підприємству «Інтерпайп» Проект передбачає офісні будівлі, виставковий комплекс, музей, тест-майданчик, бізнес-зони, навчальні корпуси, готель, дитсадок і паркові зони. Уже в жовтні будівельники розпочнуть проектування інженерних мереж і доріг.

парк инноваций днепр интерпайп

зображення:  lacity.com.ua

Перші об’єкти почнуть зводити навесні наступного року. Це будуть головний офісний центр, виставковий центр «ПромЕКСПО» кілька офісів і елементи бізнес-інкубатора. Крім цього на території паралельно можуть з’явитися інвестпроекти за зовнішніми запитами на кілька напрямків виробничої зони. Згідно з прогнозами, парк дасть як мінімум 5 тисяч додаткових робочих місць.

 


Вподобайте Рідна Дніпропетровщина у Facebook щоб знати більше!

facebook.com/RidneDnipro
Рідна Дніпропетровщина Микола Томенко  Рідна Дніпропетровщина у Фейсбук


 

Джерело: strou.net