Свято з Coca Cola: новорічна вантажівка у Дніпрі (Фото)

23 Грудня 2018 19:36

Напередодні Нового року святкова вантажівка подорожує усією Україною. Кожного дня вона вітає нові куточки країни. Черговим містом став Дніпро.

СВЯТО ДЛЯ ДНІПРЯН

Багато мешканців, завітавших на свято Coca Cola, мали змогу весело та смачно провести час. Разом із Сантою до парку завітали його друзі: казкові ельфи та полярні медведі.

новорічна вантажівка

Кульмінацією свята став розіграш подарунків. Умови були дуже прості: потрібно четвером взятися за руки та радісно крикнути: «Coca Cola» або зробити фото на фоні вантажівки та поділитися у соцмережі з відміченим хештегом. Усі, хто брали участь у розіграші, отримали пляшку смачного напою.

ЗНАЧИМА ЛЮДИНА

«Вісті Придніпров’я» поцікавилися у водія вантажівки, чи відчуває він себе супергероєм, який до кожного міста привозить радість: «Так (сміється). Я знаю, що на мене чекають, тому дальня дорога не виявляється складною. Навпаки, я хочу скоріш завітати до кожного міста, до людей. Це незабутні враження, коли я, сидячи за кермом, спостерігаю, як радіють люди. Звичайно, я відчуваю себе значимою людиною».

новорічна вантажівка

ВРАЖЕННЯ ГОСТЕЙ

«Хоч місце та час зустрічі декілька разів змінювалися, ці ємоції, цю радість не передати словами. Коли ти бачиш здалеку, як під’їжджає вантажівка, відчуваєш себе дитиною, яка завжди в передчутті дива», — ділиться враженнями пара закоханих Ксенія та Олег.

новорічна вантажівка

 

Джерело: vesti.dp.ua