Життя, присвячене свободі: в Дніпрі пройде виставка до дня народження Степана Бандери

27 Грудня 2018 23:37
Життя, присвячене свободі: в Дніпрі пройде виставка до дня народження Степана Бандери

1 січня виповнюється 110 років з дня народження провідника ОУН Степана Бандери. У зв’язку із цим, в Дніпровській центральній бібліотеці відкриється тематична виставка, присвячена діяльності одного з головних борців за незалежність України у ХХ столітті. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на сторінку заходу Facebook.

Як повідомили у бібліотеці, на виставці можна буде побачити праці Степана Бандери та його побратимів. Відвідати виставку матиме можливість кожен охочий.

Свої двері для гостей виставки бібліотека відкриє 2 січня о 14:00. Захід відбудеться у відділі галузевої літератури, 3-й поверх.

Нагадаємо, що що всього за добу петицію щодо перейменування вулиці Шмідта на вулицю Степана Бандери підписали більше сотні небайдужих містян. А менше ніж за 10 днів, ініціатива зібрала майже половину від необхідної кількості голосів. Натомість альтернативу цій петиції підтримали усього лише 9 осіб.

Раніше повідомлялося, що активісти оприлюднили відеоіструкцію для бажаючих підтримати увічнення Бандери в топоніміці Дніпра.

Окрім цього, 1 січня о 18:00 в Дніпрі відбудеться смолоскипна хода на честь Бандери.

Автор: Антон МОРОЗ

Джерело: dniprograd.org