У Дніпрі одну з вулиць вода із трубопроводу роками розмиває дорогу

24 Лютого 2019 19:00
У Дніпрі одну з вулиць воді із трубопровду роками розмиває дорогу

Вулицю Крутий узвіз, що в Діївці 2, затоплює водою. Вона стікає уздовж приватного сектора прямо в балку. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Інформатор.

Мешканці зазначають, що трубопровід не ремонтують роками. За словами мешканки Діївки 2 Наталії, такі прориви бувають з інтервалом раз на два тижні протягом усього року. Через це дорогу вже давно змило, а в деяких будинках тріснув фундамент. Щоб якось убезпечити свою територію, люди почали робити земляні насипи уздовж ділянки.

«Приїжджає водоканал і каже, що потрібно міняти труби. Але вже багато років труби ніхто не міняє. Ми нормальні люди і хочемо жити в нормальних умовах», – каже Наталя, місцева жителька.

Як не дивно, але дорога доставляє великі неприємності автомобілістам. Проблема в тому, що влітку часто закривають переїзд. Згідно навігаторам саме ця дорога є об’їзною. Взимку там часто застрягають вантажівки і легкові автомобілі. У цю пору року мешканці вулиці намагаються допомогти водіям, витягаючи їх автомобілі і зігріваючи гарячим чаєм.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині судять підрядника який вкрав більше мільйона на ремонті доріг.

Автор: Іван МУРАХА

Джерело: dniprograd.org