Німецькі інвестори почали вивчати проекти інвестування у водоканали Січеславщини

25 Лютого 2019 20:30
Німецькі інвестори почали вивчати проекти інвестування у водоканали Січеславщини

Німецький банк розвитку KfW спрямував до Дніпропетровської області свого представника та консультантів для детального вивчення запропонованих проектів у секторі водопостачання. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на прес-службу Дніпропетровської обласної ради.

Зокрема, потенційним учасником програми співфінансування з німецьким банком KfW є Аульський водовід, який забезпечує питною водою більшу частину мешканців Січеславщини.Відомо, що можливості і потужності, які має підприємство, використовуються лише наполовину. Саме тому залучення коштів на модернізацію цього об’єкту є важливим стратегічним завданням.

“Ми зацікавлені у подальшій, більш широкій, співпраці між нами та Банком розвитку KfW. Вже сьогодні представники облради разом із німецькими партнерами відправляться на об’єкт у СМТ Аули, аби наочно побачити стан підприємства, його оснащення та інше”, – зазначив під час зустрічі заступник голови облради Валерій Безус.

Далі на експертів чекає детальне ознайомлення із документацією, складання плану майбутньої роботи та підрахунки. За цими результатами буде визначено, скільки коштів необхідно виділити на модернізацію Аульського водоводу. Також паралельно залучатимуть до роботи водоканали Марганця, Верхньодніпровська та Жовтих Вод.

Автор: Антон МОРОЗ

Джерело: dniprograd.org