Бійці полку “Дніпро-1” готуються забезпечувати порядок під час виборів

23 Березня 2019 20:14
Бійці полку "Дніпро-1" готуються забезпечувати порядок під час виборів

Бійці полку “Дніпро-1” готуються до забезпечення публічної безпеки та порядку на виборчіх дільницяз під час виборів. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на прес-службу полку.

З 25 березня кожного ранку відділ професійної підготовки, Денис Гром та Катерина Холоднова, а також психолог – Маріанна Маринченко, проводять з бійцями заняття та роз`яснювальну роботу та надають інструкції й розглядають потенційні ситуації, в які можуть потрапити поліцейські підрозділу.

Наразі відбулися заняття з організації роботи наряду поліції на виборчій дільниці, а також – тренування та заняття з фізичної підготовки для особового складу на території бази полку Дніпро-1. На бійців також очікують розгляд ситуацій на виборчих дільницях та реагування на них, заходи безпеки у разі виявлення підозрілих предметів, застосування засобів безпеки та алгоритм перевірки документів.

“Попереду ще три дні занять перед виборами, а наші поліцейські в хорошій фізичній формі та готовності, добре розуміють, що саме від їх дисципліни, знань, досвіду та правильної поведінки залежить безпека українців у дуже важливий для долі України день”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поліція перейшла на посилений режим служби.

Автор: Дарина ТВАРА

Джерело: dniprograd.org