Паркувальникам за бюджетні кошти закупили планшети по 42 тисячі кожний

24 Березня 2019 18:40
Паркувальникам за бюджетні кошти закупили планшети по 42 тисячі кожний

Інспекція з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради провела тендер на закупівлю планшетних комп`ютерів. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на платфлому публічних закупівель Prozorro.

За 1 002 960 грн міська рада купує 24 планшети. Ними користуватимуться муніципальні інспектори, які стежать за правильністю паркування у Дніпрі. У документації зазначється, що обладнання потрібно для фотофіксації порушень.

Переможець тендеру ТОВ “Парк Технолоджи” запропонував планшети фірми “Fieldbook”, моделі K80, K101 K122. Вартість одного планшету – 41 790 гривень. Зазначається, що техніка відповідає класу “захищений” – не пропускає пил та воду, витримує падіння. Проте зазначимо, що необхідність таких коштвних планшетних комп’ютерів для інспекторів паркування під великим сумнівом.

Раніше цей ТОВ “Парк Технолоджи” продав Інспеції чекові апарати на 288 тис грн. Більше участі у держзакупівлях фірма не брала.

Нагадаємо, у Дніпрі активно діє інспекція з паркування, яка займається евакуюванням автівок, які “неправильно” припарковані.

 

Автор: Дарина ТВАРА

Джерело: dniprograd.org