Поки країна б`ється у виборчій лихоманці, столиця продовжує потерпати від управлінських рішень київської влади. Голова столичного осередку політичної партії Громадський рух «Рідна країна» Олександр Федоренко звернув увагу на проблему, яку влада столиці вперто не хоче помічати.

«В КП “Київтеплоенерго” журналістам вже підтвердили прорив трубопроводу 1 квітня на вулиці Діловій в центрі Києва. При цьому також стався обвал дорожнього покриття, над великою ямою “зависла” машина. Наша команда «Рідної країни» неодноразово звертала увагу, що провали асфальту відбуваються досить регулярно. ЗМІ майже кожен місяць звітують про нові ями та пошкоджені в наслідок цього автівки. Найабсурднішою була яма, яка утворилась біля автодору. Її, між іншим, залатали за добу».

Політик також зазначив, що причиною цього є нераціональне використання коштів місцевою владою.

«Сьогодні влада спромоглась знайти колосальну суму на будівництво мосту, який ще називають “мостом Кличка”, що не несе в собі ніякого практичного функціоналу, – 255,5 млн грн. Увага, ці гроші можна було б витратити не тільки на оновлення трубопроводу та асфальтного покриття, а й збудувати 5 дитячих садочків на 280 місць кожен. До речі, на ремонт 100 км зношених трубопроводів після опалювального сезону КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» витратить 272 млн грн. Це означає, що влада могла б поремонтувати 200 км зношеної теплотраси, від якої страждає не лише гаманець, а й майно та здоров`я киян».

Олександр Федоренко зазначив: «Сподіваюсь на наступних виборах кияни дадуть гідну оцінку діяльності київської влади».