За спиною лідера: Шухевич вважає, що ляльководи «Зе!Команди» перекреслять всі здобутки держави

13 Квітня 2019 22:21

Ми не знаємо, чого очікувати від Володимира Зеленського, але знаємо, хто стоїть у нього за спиною.

На цьому наголосив народний депутат України Юрій-Богдан Шухевич у ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK.

Незважаючи на підтримку чинного Президента, пан Шухевич наголосив, що критикував і продовжує критикувати діючу владу.

«Я і зараз критикую владу за те, що в 2014-му році було оголошене перемир’я, що було нам не на користь. Так вчинити українській владі диктував Захід, натомість потрібно було керуватися інтересами України.

Безумовно, на кожній війні наживаються, і Україна – не виняток. Тому за це теж потрібно було карати набагато раніше, а не тільки тепер усувати Гладковських», – підкреслив Юрій-Богдан Шухевич.

На думку державного діяча, сьогодні Україна опинилася в дуже складній ситуації, а тому суспільство має відповідально поставитися до свого вибору.

«Я закликаю підтримувати чинну владу, адже інакше нас чекає невідоме. Нам підсовують «кота в мішку» – ми не знаємо, чого від нього очікувати, але знаємо, хто стоїть у нього за спиною. Це люди, які перекреслять все, за що виступав Майдан, за що пролилася шляхетна кров тисяч людей.

Якими б мотивами не керувався Президент, для мене головне, щоб було втілене прагнення України позбутися московського більшовицького ярма. І саме чинна влада змогла нанести сильний удар по Росії, і для мене немає великого значення, хто персонально це зробив», – пояснив Юрій-Богдан Шухевич.

Нагадаємо, під час дискусії в ефірі «1+1» між Президентом України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, яка відбувалася за допомогою телефонного зв’язку, останній кинув слухавку.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, яка зайняла третє місце на виборах президента, записала звернення до кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Як повідомляли, 12 квітня президент Франції Еммануель Макрон має зустрічі спочатку з Володимиром Зеленським, дещо згодом – із Петром Порошенком. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/04/12/za_spynoyu_lidera_shuhevych_vvazhaie_shcho_lyalkovody_zekomandy_perekreslyat_1550887

Джерело: zik.ua