Відзавтра всі підрозділи МВС переходять на посилений режим роботи

15 Квітня 2019 22:11
Відзавтра всі підрозділи МВС переходять на посилений режим роботи

Починаючи з 16 квітня оперативний штаб та всі підрозділи Міністерства внутрішніх справ переходять на посилений варіант роботи. Це пов’язно із забезпеченням  громадського порядку до виборів і в день голосування. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням МВС України.

“Відповідно, на посилений режим роботи переходять усі структурні підрозділи, координаційні штаби, у кожному регіоні так само переходять на посилений варіант несення служби. У нас достатньо сил для того, щоб забезпечити громадський порядок і в день голосування, і до дня голосування”, – зазначив радник міністра внутрішніх справ Володимир Філенко.

Крім того, поліція візьме під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії:

“Ми готові до перевезення бюлетенів на дільничні виборчі комісії, які розпочнуться за декілька днів. Вже у четвер-п’ятницю вони мають бути доставлені. Так само у зворотному напрямку ці протоколи будуть доставлені в окружні виборчі комісії згідно тих маршрутів, які нами розроблено. Буде працювати не менше сил і засобів, як було під час першого туру виборів”, – зауважив радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів відбудеться вже у цю неділю, 21 квітня.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі з’явилися борди з чорним піаром, спрямовані проти Порошенка.

Автор: Домінік ФРАНКО

Джерело: dniprograd.org