На Січеславщині поліція затримала лісорубів-браконьєрів

2 Травня 2019 21:55
На Січеславщині поліція затримала лісорубів-браконьєрів

У Юр’ївському району поліцейські затримали двох лісорубів-браконьєрів. За двома фактами незаконної вирубки дерев поліцейськими відкрито кримінальні провадження. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на прес-службу обласної поліції.

Зазначається, що 2 травня до поліції надійшло повідомлення, що у лісосмузі поблизу с. Сокольське Юр’ївського району здійснюється вирубка дерев. На місці події поліцейські встановили, що випилюванням дерев без відповідних документів займається житель сусіднього села 1960 року народження.

До приїзду правоохоронців чоловік встиг спиляти 7 осик. Згодом до поліції надійшло аналогічне повідомлення. На місці події встановлено 33-річного жителя сусіднього села. До приїзду поліцейських чоловік встиг знищіти два дуби.

Незаконна вирубка дерев карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Автор: Антон МОРОЗ

Джерело: dniprograd.org