Танці під блатні пісні від Гуфмана стали офіційною частиною міської програми святкування 9 травня

2 Травня 2019 21:51
Танці під блатні пісні від Гуфмана стали офіційною частиною міської програми святкування 9 травня

9 травня Дніпровська міська рада організовує серію заходів, які присвячені Дню перемоги над нацизмом. Одне із провідних місць в міській програмі “святкування” посідає концерт, який організовує одіозний Геннадій Гуфман. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на розпорядженням міського голови.

Згідно із документом по всьому місту відбудеться низка заходів, що так чи інакше пов’язана із тематикою Другої світової війни. Втім, якщо перша половина дня 9 травня здебільшого буде насичена траурними акціями біля різноманітних меморіалів, то вже ближче до вечора традиційно перетвориться на свято з піснями та танцями. Одну із провідних ролей в цьому зіграє і концерт на Фестивальному причалі, який організовує сумнозвісний Геннадій Гуфман. Як йдеться в розпорядженні міського голови, концерт з російськими піснями від партії “За життя” є частиною міської програми відзначення Дня перемоги над нацизмом.

Гуфман запрошує мешканців Дніпра на “солдатську кашу”, блатні пісні та вальс. Вочевидь, за планом організаторів таким чином містяни мають вшанувати пам’ять мільйонів загиблих у Другій світовій війні.

“Хедлайнерами” для прихильників танців на кістках виступлять відомі радянські та шансонні виконавці. Зокрема, дніпряни можуть на пам’ять про дідів і їх подвиг заспівати такі хіти Гаріка Кричевського як “Мій номер 245”, “Стоп, засада”, “Дядя Толік” та пустити скупу сльозу за “вєлікой родіной”, яка поїла громадян березовим соком за відсутності інших харчів, під акомпанемент “Піснярів”.

Варто зауважити, що подібні заходи у Дніпрі зазвичай завершуються алкогольно-ватним шабашем.

 

Автор: Орест СУХОДОЛЬСЬКИЙ

Джерело: dniprograd.org