Ремонт дороги за 7 млн грн у Дніпрі розіграли пов’язані фірми

19 Травня 2019 22:38
Ремонт дороги за 7 млн грн у Дніпрі розіграли пов'язані фірми

Департамент благоустрою інфраструктури Дніпровської міської ради провыв тендер на реконструкцію вулиці Барикадної. Ремонт передбачений на ділянці від вулиці Шолом-Алейхема до вулиці Якова Самарського. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на платформу публічних закупівель Prozorro.

Тендер виграла будівельна компанія “Будінвест Інжиніринг”, яка має провести інженерні і будівельні роботи по вулиці Барикадній в Дніпрі. 200 метрів дороги команія відремонтує за 7 462 691 грн.

Зазначимо, що єдиним конкурентом було ТОВ «Будмакс-Компані» Тетяни Бойко та Лідії Монастирної з орбіти Дубинських, причому ціну під час аукціону знизили буквально на дві тисячі гривень.

В свою чергу, ТОВ «Будінвест Інжиніринг» належить Ірині Воробйовій і Віталію Бараннікову. Ірині Воробйовій у 2015 році висувалася в Амур-Нижньодніпровську районну в місті Дніпрі раду від партії «Наш край», будучи головним бухгалтером нині ліквідованого ТОВ «Спецкомунгосп». Тоді засновниками «Спецкомунгоспу» значилися Тетяна Щербатова і ТОВ «Дніпроуніверсал», кінцевим бенефіціаром якого є Людмила Калмикова. У 2011 році серед засновників «Дніпроуніверсалу» була Вікторія Корбан, сестра Геннадія Корбана. Також ТОВ «Будінвест Інжиніринг» пов’язують з братами Дубинськими.

Нагадаємо, підрядник має замінити асфальтове покриття за допомогою теплих і гарячих асфальтобетонних сумішей, покласти 370 метрів бордюрів та тротуару з бетонної плитки. Також планується установка залізобетонних підпірних стін, вісім світильників, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення 15 дорожніх знаків, оцинкованого металевого огородження на тротуарах.

Автор: Дарина ТВАРА

Джерело: dniprograd.org