Для того, щоб дострокові вибори стали інструментом створення нового некорумпованого парламенту і Уряду необхідно було б щонайперше ліквідувати мажоритарну частину виборів. Проте, дострокові вибори вже не дають можливість це зробити шляхом зміни виборчого Закону.

Отож, пропоную нарешті оприлюднити персональний склад нинішньої коаліції (скільки б реально депутатів туди не входило), оскільки всі її підписанти взяли на себе політичну відповідальність за владу, і народ повинен знати своїх “героїв”.

Також потрібно максимально інформувати виборців, де збираються балотуватися в мажоритарних округах члени владної коаліції. Бо зрозуміло, що жодна партія не захоче взяти до своїх списків Кононенка, Березенка, Пашинського, Грановського…і К.

Надважливо, щоб ті, хто нацарював собі за 5 років чималенькі статки на бюджеті, знову не купив собі депутатську недоторканність!

П.С. Нагадаю захисникам депутатів нинішньої ВР, що вони так і спромоглися за 5 років узаконити у Регламенті процедуру створення та діяльності Коаліції. Тому юридично так звана коаліція, як мінімум, останні 3 роки діяла як неформальне утворення.