Учні «Дніпропетровського центру професійно – технічної освіти туристичного сервісу» – з різних куточків Дніпропетровщини

24 Липня 2017 13:57

Для кожної людини дуже важливо вибрати собі професію не за необхідностю, а за бажанням займатися кожен день улюбленою справою.
Учні «Дніпропетровського центру професійно – технічної освіти туристичного сервісу» завжди дивують своєю майстерністю, таким чином рекламуючи і свої майбутні професії , і навчальний заклад.
Агенти з організації туризму, перукарі, флористи, офіціанти, бармени, кухарі, кондитери, адміністратори – випускники Центру завжди професійні, з відповідною кваліфікацією та необхідними для роботи знаннями.
Директор Центру, відмінник освіти України, педагог з великим досвідом Інна Василівна Войнович завжди з любов»ю розповідає про своїх учнів.
– У нашому навчальному закладі представлена вся Дніпропетровщина, розповідає Інна Василівна. – талановиті діти з різних куточків області отримують у нас улюблені спеціальності.
Діана Деревянченко про існування Центру дізналася, коли приїздила на День відкритих дверей, навчаючись у 9 класі СШ№ 132 м.Дніпро. Дівчині дуже сподобався навчальний заклад і вона вирішила поступити на навчання саме сюди. Зараз Діана навчається на 3 – ому курсі, майбутня її спеціальність – «Кухар. Кондитер». За спеціальністю «Кухар» вона вже отримала ІІІ розряд і влітку працює. Діана мріє поступити у коледж та отримати спеціальність технолога.
Алла Діряга приїхала вступити до Центру з Верхньодніпровського району. Навчальний заклад їй порадили в школі, дуже сподобалось тут на Дні відкритих дверей. Майбутня спеціальність Алли – «Майстер ресторанного обслуговування». Дівчина неодноразово була на практиці у мережі ресторанів і остаточно переконалася у вірному виборі професії.
Юлія Турлак та Тетяна Крупська – з Павлоградського району. Навчальний заклад дівчатам порадили батьки та знайомі. Юлії і Тетяні дуже подобається їх спеціальність – «Майстер ресторанного обслуговування».
Багато успішних учнів у Центрі – з Магдалинівського району. Наприклад, Карина Степаненко – теж майбутній «Майстер ресторанного обслуговування».
Успішно закінчила перший курс за спеціальністю «Квітникар. Декоратор» Анжеліка Удовіченко. «Квітникар. Декоратор вітрин» за покликанням також Діана Косарчина та Анастасія Сириця. А Марину Білоус, яка теж навчається за цією спеціальністю, навіть обрали старостою групи.
Нелегко давалося навчання колишній учениці КЗО «Котовський навчально-реабілітаційний центр» Діані Галас.
Та дівчина на достатньому рівні засвоїла програмний матеріал з теорії за професією «Квітникар. Декоратор вітрин», а з виробничого навчання має високий показник – 10 балів.

Діана вибрала свою майбутню професію за покликанням, тому, що гарно малює та любить доглядати за рослинами відкритого та закритого ґрунту.
Висока якість підготовки спеціалістів у Центрі відома роботодавцям, замовникам професійних кадрів.
– Якщо працюють професіонали – це виглядає гарно, – говорить Інна Войнович, – наші випускники знають, як зробити так, щоб клієнт повертався до закладу знову й знову.
Кожен день навчання у нас – це нові відкриття, цікаві ідеї, які учні втілюють у життя.

 

 

У Центрі триває вступна кампанія.
«Дніпропетровського центру професійно – технічної освіти туристичного сервісу» запрошує здобути професії:

«Перукар. Манікюрник. Педикюрник» (на базі 9 кл.);
– «Квітникар. Декоратор вітрин» (на базі 9 кл., спецгрупа) та «Флорист» (на базі 11 кл.);
– «Адміністратор. Агент з організації туризму» (на базі 11 кл.);
– «Кухар. Кондитер» (на базі 9 кл.);
– «Майстер ресторанного обслуговування»(на базі 9 кл.);
– «Офіціант. Бармен. Адміністратор» (на базі 11 кл.);
– «Кухар. Кондитер» (на базі 11 кл.)

Адреса центру:
м. Дніпропетровськ, вул.Байкальська, 7.

Віра Касьянова