У Дніпрі директор підприємства привласнив понад 600 тис. грн

27 Липня 2017 15:54

У Дніпрі прокуратура виявила привласнення понад 600 тис. грн бюджетних коштів. Директор підприємства опинився на лаві підсудних.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Дніпропетровської місцевою прокуратурою №3 направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України (привласнення майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем; службовий підроблення).

Під час моніторингу порталу державних закупівель “Прозорро» прокуратурою виявлено факт службового підроблення з боку директора товариства з обмеженою відповідальністю, яка спричинила державі матеріальні збитки.

Встановлено, що у вересні 2016 року, між зазначеним підприємством і Дніпропетровською обласною державною адміністрацією було укладено договір про реконструкцію системи водопостачання в с. Волоське Дніпровського району. Зловживаючи службовим становищем, директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості про обсяги будівельних робіт, які фактично не виконувалися, в результаті чого заволодів бюджетними коштами на суму понад 600 тис. Грн.

З метою забезпечення відшкодування зазначених коштів на рахунки підприємства накладено арешт.

Зараз судовий розгляд кримінального провадження триває.