У Дніпрі пройшли змагання з пляжного волейболу серед рятувальників

11 Серпня 2017 17:39

11 серпня відбувся II-й етап змагань з волейболу (пляжному) серед команд Головного управління ГСЧС в Дніпропетровській області.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області.

Турнір проходив на території спортивного майданчика парку Т.Г.Шевченка, на Монастирському острові в місті Дніпро, II-й етап змагань з волейболу (пляжному) серед команд Дніпровської, Криворізької, Кам’янської, Західно-Донбаській, Нікопольського оперативних зон і апарату Головного управління.

Склад команди налічував 4 людини, в тому числі 2 гравця на майданчику 1 гравець (запасний) і 1 тренер-представник. Змагання проводилися згідно з Регламентом з волейболу пляжного в Україні.

Пляжний волейбол – порівняно молодий вид спорту, олімпійським видом став з 1996 року. Гра проходить між двома командами в складі 2 спортсменів на піщаному майданчику.

 

Переможцями змагань стала команда Кам’янської оперативної зони Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області, а саме збірна команда 53 державної пожежно-рятувальної частини з смт. Петриківка. Друге і третє місце між собою розділили збірні команди Криворізької і Дніпровської оперативної зони відповідно.