ЗНО-2015: абітурієнти із зони АТО, які бажають складати тестування на Дніпропетровщині, можуть зареєструватися до 20 квітня

16 Лютого 2015 23:09

images (7)Термін реєстрації подовжено Українським центром оцінювання якості освіти. Загальна реєстраційна кампанія ЗНО триває до 20 лютого 2015 року. Про це повідомляє  сайт ОДА. 

Якщо абітурієнти з Донеччини та Луганщини, які хочуть складати тестування на території Дніпропетровської області, не мають при собі необхідних документів про освіту, їм необхідно перевестися на екстернатну форму навчання в одній зі шкіл області.

Переведення на екстернатну форму навчання у школах, зокрема, Дніпропетровщини, дозволяє одинадцятикласникам із зони АТО отримати атестат українського зразка та стати учасником Зовнішнього незалежного оцінювання.
На Дніпропетровщині працює 57 шкіл, які передбачають екстернатну форму навчання. Зокрема, такі навчальні заклади функціонують у Дніпропетровську, Вільногірську, Дніпродзержинську, Жовтих Водах, Кривому Розі, Марганці, Нікополі, Новомосковську, Орджонікідзе, Павлограді, Першотравенську, Синельниково, Тернівці, а також у Апостолівському, Верхньодніпровському, Васильківському, Дніпропетровському, Криворізькому, Криничанському, Магдалинівському, Межівському, Нікопольському, Новомосковському, Павлоградському, Петриківському, Петропавлівському, Покровському, П’ятихатському, Синельниківському, Солонянському, Софіївському, Томаківському, Царичанському, Широківському та Юр’ївському районах.
Абітурієнти, які реєструватимуться на ЗНО у період з 21 лютого по 20 квітня складатимуть тестування з української мови і літератури вже у ході додаткової сесії – 9 червня. Також повторне складання цього предмета пройде 27 червня. Усі інші дисципліни вступники складатимуть під час основної сесії.

Джерело: сайт ОДА