В дитячому садочку № 35 «Попелюшка» м. Кам’янське пройшов святковий осінній захід.

4 листопадаа 2017 00:01

«Палітра осені чудова» – саме так називалося свято, яке підготували вихованці та педагогічний колектив дошкільного навчального закладу «Попелюшка» ( м. Кам’янське ) для батьків та гостей.

Серед присутніх були мер м. Кам’янське Андрій Білоусов, депутат Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка, директор департаменту з гуманітарних питань Тетяна Онищенко.

Спочатку всіх запросили відвідати виставку «Бал хризантем». Оригінальні композиції вражали буйством фантазії та барв.

Продовжився захід чудовим концертом. В осінній музичній залі дітлахи зворушливо і щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, подарувавши всім присутнім чудовий настрій.

Гості побачили гарний, оновлений садок після проведеного нещодавно капітального ремонту будівлі з заміною дерев’яних вікон на металопластикові.

Спільними зусиллями педагогів та батьків у закладі проводиться робота по створенню затишних і комфортних умов перебування малюків. Батьки постійно приймають участь у проведенні заходів щодо утеплення установи. За рахунок батьків проведено заміну частини вікон.

Залишилось придбати та встановити 113 пластикових вікон та 2 дверей. У минулому році з проханням допомогти вирішити питання щодо 100% проведення енергозберігаючих заходів до депутата  Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергія Миршавки звернулися адміністрація дошкільного закладу та вся батьківська громадськість.

За зверненнями депутата  для здійснення комплексу будівельно-монтажних робіт – придбання 113 пластикових вікон та 2 дверей та облаштування внутрішніх і зовнішніх відкосів – з міського бюджету в 2017 році були виділені кошти. На сьогоднішній день всі необхідні будівельні роботи виконані. Дитячий садочок вже 100% укомплектований енергозберігаючими металопластиковими вікнами.

Додатково в цьому закладі, за підтримки Сергія Миршавки, були виконані роботи по реконструкції раніше встановлених вікон. З метою надання будівлі та приміщенням більш естетичного вигляду на 69 вікнах виконані роботи по облаштуванню зовнішніх та внутрішніх відкосів. Придбані 44 москітні сітки. Надана технічна підтримка з вивозу будівельного сміття після проведеного ремонту.

– Турбота про здоров’я дітей – обов’язок всього суспільства, – говорить  Сергій Миршавка . Тому створення затишних, комфортних умов перебування у дитячому садочку – це першочергово для нас дорослих. Безперечно, ті зміни, які відбулися, це – перші кроки до збереження здоров’я малюків.

У закладі функціонує 11 груп, в яких виховується 195 дітей, в тому числі і з особливими потребами. Для поліпшення матеріально-технічної бази закладу сьогодні завідувачу Вікторії Іванівні Кучер був переданий сертифікат на нове медичне обладнання для корекції зору вихованців садочка та різне канцелярське приладдя.