В Дніпрі пройде фестиваль вуличного мистецтва

6 Лютого 2018 19:07

З 16 лютого по 11 березня в Дніпрі пройде фестиваль вуличного мистецтва. Він пройде по п’ятницях, суботах і неділях з ТРЦ “Дафі” Дніпро з 7:00 ранку і до 20:00. Учасники фестивалю виступатимуть, щоб завоювати любов публіки і високі оцінки журі. Оцінки виставляються в двох номінаціях: «динамічні жанри» і «статичні жанри».

У фестивалі традиційно беруть участь живі статуї, фокусники, міми та жонглери, представники інших жанрів з Харкова, Дніпра, Сум, Києва та інших міст, а також з Білорусі. Після представлення всіх учасників вони пройдуть парадом, запрошуючи відвідувачів стати глядачами їх виступів. Кожен артист продемонструє своє персональне шоу.

Всеукраїнський Фестиваль вуличного мистецтва – щорічний конкурс вуличних артистів різних жанрів. Проводиться він щорічно в двох містах – Харкові та Дніпрі.

Артисти, які беруть участь в конкурсній програмі, змагаються за призові місця Фестивалю і грошові премії, їх виступи оцінює журі. Глядачі, за давньою вуличною традицією, можуть нагороджувати за виступ артиста, який виступає,  як в конкурсі, так і поза конкурсом, особистими грошовими пожертвами.

I Всеукраїнський Фестиваль вуличного мистецтва проходив з 2 січня до 8 березня 2015 року. У ньому брали участь 20 артистів з Харкова, Дніпра, Києва, Сум.

В цьому році урочисте відкриття фестивалю в Дніпрі відбудеться 16 лютого о 17:00.