В Дніпропетровську тролейбуси будуть оснащені кондиціонерами

16 Червня 2015 17:00
4vlada.com

4vlada.com

Незважаючи на те, що конкуренти оскаржили результати тролейбусного тендеру, дніпропетровська влада твердо має намір закупити ще 10 тролейбусів.

Отже, 26-го червня цього року в Дніпропетровську пройде другий тендер з придбання тролейбусів для нашого міста. Як і перший, він відбудеться в КП «Дніпропетровський електротранспорт», на території якого буде працювати тендерна комісія.

– Дійсно, такий тендер запланований на 26 червня, – підтвердили “Днепр вечерний” у відділі постачання «Дніпропетровського електротранспорту», ​​який і займається підготовкою до тендеру. – До 9 ранку 26 червня ми приймає конкурсні пропозиції, о 10.00 розпочнеться їх розкриття. Це буде не продовження відбувся в квітні тендеру.  Це буде окремий тендер на закупівлю 10 тролейбусів, але вже обов’язково – з кондиціонерами (такої вимоги в умовах першого тендера не було).

Зі зрозумілих причин, транспортники не можуть заздалегідь говорити, які підприємства вже подали заявку на тендер, а також про особливості їх пропозицій. Вся інформація прозвучить о 10 ранку 26 червня.

Джерело: gorod.dp.ua