Перевагою такого продукту є те, що його можна зберігати довше ніж звичайний, він більше часу залишається свіжим.
Сьогодні заморожений хліб – один із популярних напівфабрикатів у світі. Так, пекарі навчилися готувати близько 300 видів хлібних виробів, які можна заморожувати. Нещодавно, заморожений хліб почали виготовляти і в Україні.
Перевагою такого продукту є те, що його можна зберігати довше ніж звичайний, він більше часу залишається свіжим і його можна допекти в будь який зручний час, аби подати на стіл теплим.
В нашій країні першими виготовляти заморожений хліб почали на заводі Chanta Mount. Цей напівфабрикат користується популярністю в закладах харчування, де немає можливості організувати повноцінний пекарський цех. Реалізують напівготові хлібні вироби у пекарнях при супермаркетах і в торгових центрах, вуличних міні-пекарень, кафе на автозаправках та сервісах доставки їжі в офіси.
Chanta Mount за добу виробляється близько 30 тонн чіабатти, французьких багетів та інших артизанських хлібів.
“Гордістю підприємства стало заквасочне відділення і відділення холодної ферментації тіста”, – поділився засновник компанії Юрій Триндюк.
Він додав, що в планах компанії розробка нових рецептів хлібобулочних виробів та експорт 50% продукції.
За матеріалом agro-center.com.ua