Танцювали вальс на підтримку української армії

28 листопадаа 2014 17:03

10822385_400734853418801_1326983990_nНа Дніпропетровщині благодійний бал-маскарад зібрав 10 тис грн. Про це повідомляє сайт ОДА.

Сертифікат на отримання коштів передали раднику губернатора, голові «Фонду оборони країни» Павлу Хазану. Гроші будуть використані на підтримку української армії.

Венеціанський бал-маскарад проходив у гранд-холі культурно-ділового центру «Менора». Пишно вбрані та у яскравих масках тут зібралися понад тисяча гостей. Концертна програма тривала близько 2 годин, а наприкінці вечора у карнавалу з’явилися король і королева. 
У величному полонезі, вишуканих віденському та авторському вальсах на паркеті зійшлися майже 200 танцювальних пар. До концертної програми увійшли також виступи відомих в області вокалістів і музичних колективів. Гостей балу розважали ходулісти та міми.

– Це було дуже гарне свято, – розповідає студентка Університету митної справи та фінансів Поліна Бутенко. Разом з однокурсниками та друзями занурилися у світ танцю. Та найголовніше – що всі присутні зібрали кошти для допомоги нашим захисникам.
Королем і королевою балу обрали студентів Дніпропетровського державного аграрного університету Микиту Гаврилова та Владиславу Яковлєву. Разом з правом носити почесний титул протягом року вони отримали також цінні подарунки.
Бурними оваціями відзначили і найактивніших учасників благодійного аукціону від Дніпропетровської обласної молодіжної ради. Торги проходили протягом трьох днів. Запрошення за найвищою ціною з молотка придбали Маргарита Машталир, Ірина Любимова та Рита Руднєва.

Джерело: сайт ОДА