У Дніпропетровську підключають безкоштовний Wi-Fi в багатолюдних місцях

1 Березня 2016 12:48

wi_fi-mtsУ 11 багатолюдних місцях обласного центру і маршрутках «Дніпропетровськ-Синельникове» підключили безкоштовний Wi-Fi. У планах – ще 5 автобусів на Павлоград та Молодіжний парк на Червоному камені. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«Від онлайн адмінпослуг до GPS-навігації маршруток. Ми робимо життя наших жителів комфортніше. Один з проектів – «Муніципальний Wi-Fi». Це плід Стратегічною сесії. Зараз вільно вийти в Інтернет з телефону або планшета можна в 11 багатолюдних місцях Дніпропетровська. У планах – ще одна точка », – зазначив Валентин Резниченко.

Безкоштовний Wi-Fi працює на Набережній, автовокзалі та площі у нього, на привокзальній площі біля залізничного вокзалу, площі біля ЦУМу, Катеринославському бульварі, Європейській площі, на кінцевих зупинках транспорту «Новий Центр» і «Під Новим мостом», проспекті Миру. Останніми до Wi-Fi підключили кінцеву зупинку на Тополі-3 і перехрестя вулиць Московська-Глінки. У планах ще Молодіжний парк на Червоному камені.

Безкоштовним Wi-Fi на Дніпропетровщині користуються пасажири автобусів «Дніпропетровськ-Синельникове». Незабаром бездротовий Інтернет з’явиться ще в маршрутках «Дніпропетровськ-Павлоград».

У планах охопити безкоштовним інтернетом і інші маршрути.