Футболісти «Дніпра» будуть тренувати дніпропетровських школярів

4 Квітня 2016 15:36

164553Підписано меморандум між ФК «Дніпро» і міською владою, згідно з яким футболісти команди будуть тренувати школярів міста. Документ підписали позаштатний радник міського голови Владислав Титарев, начальник управління інформаційної політики Анастасія Староскольцева і виконавчий директор клубу Андрій Русол. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської міської ради.

Така співпраця стала частиною стратегії розвитку «Дніпро – спортивна столиця України».
Згідно з текстом документа, футболісти Дніпропетровської збірної стануть фактично тренерами для школярів. Учасники спортивної програми – учні з 1 по 12 клас різних шкіл міста. Відомі спортсмени будуть проводити в школах відкриті уроки фізичної культури. Ще один приємний бонус для дітей – безкоштовні квитки на футбольні матчі улюбленої команди.

«З футбольною командою« Дніпро »ми знаємо один одного давно. Але сьогодні починаємо новий етап роботи. І це прекрасна можливість для наших школярів, адже ФК «Дніпро» це бренд, це історія нашого міста », – сказав позаштатний радник міського голови Владислав Титарев.

Школярам також запропонують взяти участь в конкурсах на знання історії футболу, спробувати свої сили в різних конкурсах малюнків.

За словами виконавчого директора клубу ФК «Дніпро» Андрія Русола, це унікальна можливість для футболістів передати свою майстерність молодим поколінням і виховати в них справжній спортивний дух:

«Кожен клуб хоче бачити в своїх рядах якомога більше молодих вихованців. І ця програма допоможе нам сконцентрувати більше уваги на це. Зі свого боку ми допоможемо чим зможемо – знаннями, методиками », – повідомив Русол.