На Дніпропетровщині відкрили гарячу лінію для підприємців

7 Червня 2016 15:57

llЯк зареєструвати бізнес, правильно заповнити звітні документи, організувати бухгалтерію і де взяти кошти на розширення бізнесу? На всі питання підприємців відтепер відповідатимуть в ОДА Дніпра.

Гаряча лінія для підприємців почала працювати в офісі Регіональної ради підприємців при Дніпропетровській ОДА. Її номер – 770-90-35. З понеділка по п’ятницю з 10.00 до 16.00 тут можна отримати будь-яку необхідну інформацію щодо ведення бізнесу. Починаючи від питань реєстрації власного бізнесу до нюансів бухгалтерського обліку та фінансової діяльності – тут відповідають на питання, як досвідчених бізнесменів, так і початківців.

«Ми відійшли від схем кишенькових рад. Формуємо повноцінну майданчик для спілкування підприємців, обговорення спільних інтересів, нових ідей. У новій раді вже працюють групи з експорту, приватної медицини, інновацій та будівництва. Тут розробляються нові проекти в цих областях. Ми поставили перед собою завдання – не втручатися в роботу підприємців, а тільки допомагати їм, підтримувати їх ініціативи. Для цього запустили гарячу лінію. Тут фахівці відповідають на будь-які питання, пов’язані з бізнесом », – зазначив глава регіону Валентин Резниченко.

Зараз гаряча лінія працює в тестовому режимі. Незабаром стане до ладу спеціалізований сайт для підприємців. На ньому буде зосереджена інформація по всіх напрямах роботи Ради підприємців.

У серпні 2015 року учасники програми Стратегічною сесії запропонували створити ефективну платформу для діалогу бізнесу і влади. Облдержадміністрація ідею підтримала. Оновили склад Регіональної ради підприємців, і вона почала працювати на повну.