Відкрилася головна ялинка Дніпропетровська

29 Грудня 2014 12:26

th_yolkaУ центральному міському парку ім. Лазаря Глоби відкрилася Головна ялинка міста. Біля колонади парку на свято мешканців міста запрошував український різдвяний вертеп. Про це повідомляє  сайт міськради.

Головна ялинка міста традиційно відкрилася напередодні Нового року у дитячому парку. Упродовж новорічних свят і канікул біля ялинки проходитимуть розважальні програми для дітей.

  2Ялинка засяяла для сотень мешканців міста, у тому числі і для маленьких глядачів. Відкриття ялинки було традиційно театралізованим. На сцені глядачам показали новорічне дійство «Зоря-Зоряниця, світла цариця». Учасниками новорічного шоу в українському стилі стали близько 250 артистів різних творчих колективів міста. Вистава супроводжувалася яскравим фаєр-шоу, яке продемонстрував театр вогню «Аделаїда».
Головна ялинка Дніпропетровська зібрана з 12 тисяч ялинкових гілок і має висоту у 26 метрів. Її прикрашають близько 400 новорічних іграшок та гірлянди довжиною понад 1 кілометр. Парк прикрашено святковою ілюмінацією, працює містечко атракціонів «Луна-парк» та «Новорічний супермаркет». До 19 січня щоденно біля  головної ялинки міста даватимуть концерти творчі колективи міста.