60 тварин вивезли із зоозони Дніпра: нікуди віддати лише ведмедицю і 2 лисиці

5 Вересня 2016 17:38

134320577650Із зоозони на Монастирському острові в Дніпрі 61 тварина перевезена в Feldman Ecopark. На сьогодні в зоозоні залишається ведмедиця і дві лисиці. Яка їхня доля, розповіла глава правління благодійної організації «Зоозабота» Анна Гриднєва на прес-конференції в медіа-центрі ДНІПРО ПОСТ.

«Ми намагаємося, щоб на рівні нашого міста, на рівні мера, пройшла домовленість з великими реабілітаційними центрами, які є в Україні. У нас, на жаль, мало місць, де приймають таких тварин. Можлива передача в зоопарки, де є клітини, але ми не хочемо передачі з клітки в клітку, хочемо, щоб це був відкритий простір, де вона буде себе комфортно почувати. Просимо допомогти нам провести домовленості на рівні міністерств. Ми дуже сподіваємося, що вийде потрапити в Синевірський реабілітаційний центр, він знаходиться на західній Україні. Це ідеальне місце для ведмедів, туди мріють потрапити всі ведмеді України », – сказала Гриднєва.

Також вона повідомила, що всі тварини, перевезені в Feldman Ecopark, добре перенесли дорогу, зараз вони знаходяться на карантині в Екопарк.