На Дніпропетровщині поліцейські знайшли марихуану на 100 тис. грн.

2 листопадаа 2016 10:45

6 11 15 2Напередодні працівники Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України у рамках комплексного відпрацювання нашого регіону провели обшук у раніше засудженого мешканця Синельниківського району, повідомив начальник указаного підрозділу Сергій Дереза.
На подвір’ї помешкання знайдено чималі рослини коноплі, а також більше двох кілограмів готової до фасування, збуту та вживання «марихуани» та пристрої для її куріння. Все це зілля наркофермер планував збути як у місті Синельникове, так і у Дніпрі, куди у нього були налагоджені канали постачання.
За цінами «чорного» ринку вартість вилученого «добра» може складати близько ста тисяч гривень.
Наразі усе вилучене направлено на експертне дослідження.
Перевіряються злочинні зв’язки правопорушника, його клієнтська мережа та наявність спільників, що могли допомагати йому виробляти «марихуану» та постачати до обласного центру.
Наразі відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України, відповідно до яких нарковиробникові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із конфіскацією майна