На Дніпропетровщині випустять першу газету для учасників АТО

8 листопадаа 2016 12:07

618874Телефони та адреси різних служб, відповіді на хвилюючі питання, фото з фронту і навіть сторінка гумору. На Дніпропетровщині випустять першу газету для учасників АТО. Близько 10 тисяч примірників надрукують до Дня Збройних Сил України. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«До Дня Збройних Сил України готуємо першу в області газету для учасників АТО. У ній – чотири сторінки корисної та цікавої інформації. Від відповідей на найбільш хвилюючі питання до військових жартів. Близько 10 тисяч примірників роздамо військкоматів і центрам допомоги бійцям АТО на місцях », – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Газети для учасників АТО друкують за рахунок обласної Асоціації воїнів АТО. Перші кольорові екземпляри формату А-3 можна буде почитати вже 6 грудня – в День Збройних Сил країни.

«Першим випуском підведемо підсумки року, що минає. Розповімо, що зроблено в Дніпропетровській області для бійців, яку допомогу вони можуть отримати і де, познайомимо з обласною Асоціацією воїнів АТО, покажемо фотографії з фронту. Наступні випуски заплановані вже на 2017-й. Зараз думаємо над періодичністю », – розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО і їх сім’ям при Дніпропетровській ОДА Наталія Шуліка.

Як і раніше демобілізовані можуть звертатися за підтримкою до Центру допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА. Він працює за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1 (колишній пр. Кірова), 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62.

Чекають бійців АТО і їх рідних і в 22 філіях Центру в містах і районах області.