Дизайнери вигадали як прикрасити ялинку без іграшок

22 листопадаа 2016 18:07

58343ad569861-claridges-jony-ive-tree-xmas-770x617 5834386becff0-golovna_1200Всесвітньо відомі дизайнери Apple Джоні Айв і Марк Ньюсон зайнялися святкової інсталяцією для 5-зіркового готелю Claridge’s. Їм вдалося створити чарівну різдвяну казку без строкатої мішури і яскравих іграшок. Про це пише ITC.

На відміну від всіх попередників, що коли-небудь займалися створенням різдвяного дизайну, Ньюсон і Айв вирішили зосередитися на оформленні самого готелю, а не ялинки. Саму ялинку вони встановили так, ніби вона росте прямо в холі, тим самим створюючи в готелі атмосферу казкового лісу і природності. Немає ні мішури, ні різнокольорових блискучих кульок, ні будь-яких інших прикрас.
У готелі безліч ялинок – великих і маленьких, зі звисаючими з важких гілок соснами і світяться малюнками березового гаю на стінах. На думку дизайнерів, в світі немає речей, здатних бути такими ж красивими, як сама природа, і саме тому вони вирішили відтворити її за допомогою новітніх технологій.

Особливу увагу Джоні і Марк приділили висвітленню: воно автоматично змінюється протягом дня відповідно до положення сонця, завдяки чому вранці гостей зустрічатиме ніжний і м’який світанок, а по поверненню в номер вечорами – туманні сутінки.

“Нашою метою було створити всеохоплюючий чарівний досвід, який одночасно б демонстрував нашу повагу до традицій і наше хвилювання з приводу речей і явищ, які готує нам майбутнє”, – Марк Ньюсон і Джоні Айв, дизайнери Apple.

Джерело: ukranews.com