«Активуй англійську»: мешканців Дніпра запрошують на безкоштовні курси англійської мови

3 Лютого 2017 15:11

Дніпропетровська обласна бібліотека оголошує черговий набір на курси англійської мови. Вивчати іноземну безкоштовно запрошують всіх бажаючих незалежно від віку і рівня знань. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.
Проект «Активуй англійську» – експрес-курс з вивчення іноземної мови. Він успішно стартував в 2016 році. За 10 місяців поліпшили свої знання близько 600 охочих. Проект організований освітнім центром «Вікно в Європу». Навчання триває.
Щоб потрапити на курси – досить напередодні прийти в бібліотеку і записатися. Взяти з собою треба паспорт. Вартість реєстрації – 10 гривень. Більше ніяких коштів не потрібно – навчання безкоштовне. Експрес-курс складається з 10-ти лекцій. Проводяться вони по вівторках. Перше заняття вже 7 лютого. Початок о 16:00.
Додатково на базі бібліотеки працює «Кіноклуб». Щосереди о 17:00 учасники можуть безкоштовно подивитися фільми англійською та обговорити їх між собою.
Для тих, хто тільки бажає оволодіти іноземною – відкритий набір на базовий курс для початківців. Він включає вивчення алфавіту, правильної вимови, методів транскрипції і базових правил читання. Заняття стартують 9 лютого в 16:00. Проводитимуться раз в тиждень.
Детальніше про умови та проекти можна дізнатися за телефоном: 39-28-27. Адреса бібліотеки: пр. Д. Яворницького, 18, к. 19.