На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який пропонував хабар прокурору

28 Березня 2017 14:13

На Дніпропетровщині затримано громадянина, який пропонував хабар прокурору. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.
Прокуратурою області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затриманий житель Марганця при вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція неправомірної вигоди посадовій особі, яка займає відповідальне становище).
У березні 2017 року громадянин звернувся до керівника Марганецького відділу Нікопольської місцевої прокуратури з пропозицією щомісяця протягом року виплачувати йому хабар в сумі 100 доларів США за «прикриття» правоохоронцями незаконної вирубки лісу на території Марганця і Томаківського району. Також він запропонував певний відсоток від незаконного продажу деревини (гроші і матеріальні цінності).
22 березня 2017 року зловмисник повторно прибув до службового кабінету прокурора, де і був затриманий співробітниками правоохоронних органів.
Зараз йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину.
Досудове розслідування триває.