На Дніпропетровщині підрядник привласнив 640 тис. грн з держбюджету

10 Квітня 2017 14:13

На Дніпропетровщині директор підрядної організації підозрюється в заволодінні державними коштами в сумі майже 640 тис. Грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.
Нікопольської місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно директора підрядної організації за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).
В ході досудового розслідування встановлено, що у вересні 2016 року, між сільською радою та приватним підприємством укладено договір про виконання робіт з капітального ремонту будівлі центру надання адміністративних послуг на території Апостолівського району.
Однак, директор приватного підприємства, з метою незаконного заволодіння державними коштами, вніс завідомо неправдиві відомості в офіційні документи на будівельні роботи, які фактично не виконувалися. За неіснуючий ремонт він отримав від держави майже 640 тис грн.
Зараз зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів.
Досудове розслідування триває.