Військові з Дніпропетровщини представлять Україну на «Іграх нескорених»

25 Квітня 2017 16:20

На міжнародні спортивні змагання для військових з обмеженими можливостями «Invictus Games» ( «Ігри нескорених») поїдуть двоє бійців з Дніпропетровщини, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«Спорт – відмінний метод фізичної і психологічної реабілітація для військових. Тому на Дніпропетровщині для АТОшніков організуємо різні активні розваги. Вони вже грали в міні-футбол, волейбол, настільний теніс, сплавлялися на каяках і стрибали з парашутом. Вперше у військових з’явилася можливість спробувати свої сили на міжнародних змаганнях. Двоє хлопців з нашої області поїдуть на «Ігри нескорених» в Канаду », – розповів Валентин Резниченко.

На «Ігри нескорених» відправляться воїн-афганець Сергій Лук’янов і боєць Михайло Холоднов. Вони будуть захищати честь країни в пауерліфтингу.

Всього в збірну України увійшли 30 військових зі всієї країни. Змагання «Invictus Games» відбудуться у вересні 2017 року Торонто. Вони проводяться серед ветеранів, які під час служби отримали травми і поранення: від черепно-мозкових травм до ампутації кінцівок. Першість об’єднає понад 550 бійців з 17 країн.

Міжнародні спортивні змагання для військових з обмеженими можливостями «Invictus Games» заснував принц Гаррі Уельський в 2014 році.