У Дніпрі відбудеться благодійний концерт «Мрії для зірок»

25 Квітня 2017 16:57

Директор Арт-центру «Зіркове Майбутнє» Яна Яцута повідомила, що благодійний концерт «Мрії для зірок» відбудеться 27 квітня о 19.00 в КДЦ «Менора»

Про це стало відомо на прес-конференції в ІА «МОСТ-ДНІПРО».

«У концерті братимуть участь відомі вокалісти і танцюристи Дніпра. Також ми запросили відому українську артистку Світлана Тарабарову. Діти зможуть не лише послухати її пісні, а й поспілкуватися із зіркою. Концерт «Мрії для зірок» відбудеться 27 квітня о 19.00 в КДЦ «Менора» на 4 поверсі, зал «Синай». Запрошуємо всіх відвідати захід і підтримати дітей. Купити квиток і дізнатися детальну інформацію по телефону 096 455 77 88 », – сказала вона.

Директор благодійного фонду «Даруємо радість» Ольга Шелест розповіла, що БФ «Даруємо радість» вже 8 років займається розвитком і соціальною адаптацією дітей з важким дитинством. «Діти клубу – з багатодітних і малозабезпечених сімей або зовсім без батьківського піклування, з вадами здоров’я і розвитку, частина з них живе в інтернатах міста і області. Ми займаємося розвиваючими програмами протягом усього року і вже протягом 3 років організовуємо цікавий і веселе дозвілля влітку. Для наших вихованців діє літній клуб на базі офісу нашого благодійного фонду. 6 днів на тиждень для хлопців проводяться тренінги, екскурсії, організовано харчування. Таких хлопців у нас буде 100. Щоб зробити літо для них незабутнім, нам необхідно 720 тис. Грн. За 720 грн на місяць на одну дитину. Щоб зібрати ці кошти, ми і організовуємо концерт », – сказала вона.

Джерело: most-dnepr.info